foreo.pl Załóż darmowe forum

Jak wam poszło? - 2009

Sprawy zwiÄ…zana z samym testem, tym co przed nim, co w jego trakcie, a co po nim.

Jak wam poszło? - 2009

Postprzez Kocik Wto Kwi 21, 2009 6:37 pm

Piszcie, jak wam poszło? Jesteście zadowoleni z wyniku, czy może zawaliliście? Zapraszam do dyskusji :)

Linki:
Część humanistyczna
Część matematyczna
Część językowa

Oficjalne odpowiedzi zapewne pojawią się niedługo na stronie komisji egzaminacyjnej:
http://cke.edu.pl/
Awatar użytkownika
Kocik

Dołączenie: Nie Kwi 12, 2009 1:27 pm

Re: Jak wam poszło? - 2009

Postprzez Puppy Åšro Kwi 22, 2009 10:07 am

Dzisiejszy human - lajt, rozprawka łatwa, to podanie to nie wiedziałem jak datę pisać, i jedno zamknięte wiem że mam źle. licze na 35+
Puppy

Dołączenie: Czw Kwi 09, 2009 10:56 am

Postprzez Puuuuuuusia :)) Åšro Kwi 22, 2009 10:21 am

ehh w porownaniu do probnego byl latwiejszy,napisalam wszystko,ale jakie wyniki i czy dobrze to sie okaze :(
Puuuuuuusia :))

Postprzez Knigcjik Åšro Kwi 22, 2009 10:24 am

Ten test zależy dla kogo trudny dla mnie było dużo myślenia jeszcze na dodatek nie wyrobiłem się do końca czasu i nie napisałem całej rozprawki. i mam pytanko czy jeśli nie napiszę do końca rozprawki to dostane jakieś punkty za nie??
Knigcjik

Postprzez HHH Åšro Kwi 22, 2009 10:26 am

był bardziej trudny niż łatwy liczę na 40+ ale wątpię że tak będzie życzę Wam samych 50 :D Rozprawka była łątwa ale wziąłęm zbyt trudne przykłądy z braku innych a podanie to porażka:(
HHH

Dołączenie: Nie Mar 15, 2009 3:12 pm

Postprzez ;'';' Åšro Kwi 22, 2009 10:33 am

Knigcjik napisał(a):Ten test zależy dla kogo trudny dla mnie było dużo myślenia jeszcze na dodatek nie wyrobiłem się do końca czasu i nie napisałem całej rozprawki. i mam pytanko czy jeśli nie napiszę do końca rozprawki to dostane jakieś punkty za nie??

Jak zabrakło Ci czasu, skoro egzamin trwa 2 h i zaczyna się o 9, a ty piszesz tu na forum o godzinie 10.30?
;'';'

Postprzez mar Åšro Kwi 22, 2009 10:33 am

podanie i rozprawka ujdzie... był prosty w miare,ale... zawsze coś nie wypali. :roll: moze ze 35 bedzie
mar

Postprzez Knigcjik Åšro Kwi 22, 2009 10:35 am

nie wiem tu godzina jest o 2h w tyl ale odpowiecie mi na pytanie czy nie wiecie(te wyzej)
Knigcjik

Postprzez redblue Åšro Kwi 22, 2009 10:36 am

Egzamin średnio trudny. Wiem że mam błąd w podaniu. Nigdy nie pisałem w szkole podania!!! I nie wiem jaka była odpowiedz z tym obrazem. Rodzajowy czy historyczny??

Tak ocenia siÄ™ rozprawkÄ™
1 pkt za uporządkowanie treśći czyli teza
1 pkt za dwa frag. zgodne z tematem
1 pkt za dwa przykłady
1 pkt za rozwinięcie przykładu jednego
1 pkt za nawiazanie do tekstu
1 pkt podsumowanie
1 pkt trójdzielna bud.
1 pkt za spójność
1 pkt za styl
3 pkt popr. jęz.
1 pkt popr. iner
2 pkt popr. ort.
redblue

Dołączenie: Sob Mar 14, 2009 4:27 pm

Postprzez Knigcjik Åšro Kwi 22, 2009 10:40 am

Historyczna nawiązuje do historii tj. Bitwa pod Grunwaldem a tu raczej będzie rodzajowa a co do obrazu to jakie on wyrażał emocje: bo mi sie wydaje ze on przerazony
Knigcjik

Następna

Powróć do Testy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości